De-Lange

Kozakkenberg 5

Kozakkenberg 5, ons bedrijfspand op bedrijventerrein Geloërveld 7711 te Venlo (Belfeld). In 2001 zijn we zijn we hier samen met ons zusterbedrijf Helichem bv ingetrokken.

Anke de Vries

Anke behartigt jouw belangen als relatie bij De Lange. Ze is van vele markten thuis, een echte allrounder, je kunt met alle aanvragen bij haar terecht. Haar passie en specialisatie ligt op het gebied van geur- en smaakstoffen. Snelle service en flexibiliteit schrijft zij met hoofdletters.

Rob de Meulemeester

Van ingangscontrole tot locatiemanagement, van opslag tot verzending, van labels tot verpakkingen, bij Rob zijn onze grondstoffen in goede handen. Waar snelheid en precisie gevraagd worden, maar kwaliteit en verantwoording nu eenmaal tijd kosten, vindt Rob met zijn jarenlange ervaring het juiste ritme om iedereen op zijn wenken te bedienen.

Geert Kurstjens

Geert vindt ieder product, waar dan ook op de wereld, tegen de beste prijs. Zijn uitgebreide netwerk maakt zo goed als iedere grondstof leverbaar. Met zijn goede relatie en het persoonlijke contact zet hij in op faire prijzen onder gunstige condities.

Miriam Hamers-Kaufmann

Miriam weet precies wat wij nodig hebben om het perfecte parfum of aroma voor jou te selecteren. Zij weet als geen ander de vertaalslag te maken van klantwens naar technische specificatie van de geur- of smaakstof.

Ron Evers

Ron behartigt jouw belangen als relatie van De Lange. Met zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring is hij jouw perfecte sparringpartner als je ingrediënten zoekt bij jouw productontwikkeling.

Leila Brusse

Leila is de spil in onze organisatie. Voor een vlekkeloos ordertraject, van intake tot uitlevering, draait ze haar hand niet om. En heb je een andere vraag? Ook geen probleem, zij zorgt dat je antwoorden krijgt.

Roel Janssen

Roel houdt onze veiligheid en kwaliteit op een hoog peil. Of het nu om wet- en regelgeving, certificeringen of interne procedures gaat, hij is kritisch en houdt alles up to date. Roel maakt onze veiligheidsbladen en beheert ons eigen Quality Information System.

Carolina Padula

Carolina is onze materiedeskundige op het gebied van geur- en smaakstoffen, een Chemical Engineer met postuniversitaire opleidingen in Argentinië en Frankrijk. Met haar creativiteit en innovatieve insteek biedt ze oneindige mogelijkheden en daarmee een ruime keuze. Geurstoffen zijn haar passie!

Linda Wolfs

Linda controleert en onderhoudt onze kwaliteit. Ze analyseert en vergelijkt onze producten, waardoor veiligheid en kwaliteit geborgd blijven. Ze zorgt er mede voor dat we up to date blijven met wet- en regelgeving, certificeringen en interne procedures.