Tea tree olie

Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit Tea tree olie? Wij leveren deze olie rechtstreeks uit Australië. Tea tree olie staat ook wel bekend als Melaleuca Alternifolia. Dit is een etherische olie die veelzijdig wordt ingezet en bovendien één van de meest bekend etherische oliën.

Herkomst
De olie die wij leveren wordt direct in Australië door middel van stoomdestillatie uit de bladeren van de theeboom verkregen. De theeboom die in Australië groeit kan wel tot 7 meter hoog worden.

De tea tree olie heeft een antibacteriële en schimmeldodende werking en kan daarom voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De olie is geel tot groen van kleur en de geur is kamferachtig.

Tea tree olie

Tea tree olie verpakkingen?

De Tea Tree olie die wij leveren wordt afhankelijk van uw wens verpakt in een 1kg verpakking. Een 180kg vat of desgewenst in een IBC van 900kg en alles wat daar tussenin zit.  

Hoe bewaart u tea tree olie?

Voor de optimale houdbaarheid raden wij aan om tea tree olie op te slaan in een koele en droge plek waarbij zonlicht wordt vermeden. Dit kan namelijk invloed hebben op de kwaliteit van het product. 

Houdbaarheid en documentatie

Onze tea tree olie heeft een minimale houdbaarheid van 2 jaar. Zoals al aangegeven komt het rechtstreeks vanuit onze producent in Australië. Omdat wij direct bij de bron inkopen kunnen wij scherpe prijzen afgeven en een hoge kwaliteit waarborgen.

Zodra u de tea tree olie bestelt sturen wij u het analyse certificaat toe. Een veiligheidsblad (MSDS) en technische informatie is op aanvraag verkrijgbaar. Wilt u graag een offerte ontvangen, contacteer ons dan voor de prijzen.

Tea tree olie
Tea tree olie