Etherische oliën

De Lange is een ervaren leverancier van etherische oliën. We onderscheiden ons door de grote diversiteit aan oliën, afkomstig van over de hele wereld. Via ons wereldwijde netwerk volgen we de ontwikkelingen in de markt nauwlettend en houden we ons assortiment continu up-to-date.
Etherische oliën zijn vluchtige oliën. Onze oliën worden middels waterdampdestillatie of persing uit (delen van) planten, bomen of struiken. Ze kunnen worden verkregen uit bijvoorbeeld de bloesem, de vrucht, het zaad, de bladeren, de schil of het hout.
Etherische oliën zijn zeer breed inzetbaar. Via ons vinden ze hun weg onder andere naar de cosmeticabranche, aromatherapie, diervoederbranche en levensmiddelensector.
Staat jouw product niet in onderstaande lijst? Vraag het dan aan!

Kummel/Karwij olie dopp. rect.

Article name Caraway Oil, double rect. INCI CARUM CARVI OIL Cas No. 8000-42-8/85940-31-4 EINECS No. 288-921-6 Country of origin The Netherlands Product group Essential oil Production method Steam distillation Application COSMETICS + FOOD

Eucalyptus olie 80/85

Article name Eucalyptus oil 80/85 INCI EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL Cas No. 84625-32-1 EINECS No. 283-406-2 Country of origin China Product group Essential oil Production method Steam distillation Application COSMETICS + FOOD

Eucalyptus olie Australisch

Article name Eucalyptus oil Australia INCI EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL Cas No. 84625-32-1 EINECS No. 283-406-2 Country of origin Australia Product group Essential oil Production method Steam distillation Application COSMETICS + FOOD

Gember olie India

Article name Ginger oil India Cas No. 8007-08-7/8469-15-1 EINECS No. 283-634-2 INCI ZINGIBER OFFICINALE OIL Country of origin India Product group Essential oil Production method Steam distillation Application COSMETICS + FOOD

Geranium olie

Article name Geranium Oil INCI PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL Cas No. 90082-51-2 / 8000-46-2 EINECS No. 290-140-0 Country of origin Egypt Product group Essential oil Production method Steam distillation Application COSMETICS + FOOD

Hyssop olie

Article name Ysop Oil (Hysop Oil) INCI HYSSOPUS OFFICINALIS HERB OIL Cas No. 84603-66-7 / 8006-83-5 EINECS No. 283-266-2 FEMA 2591 Country of origin Moldova Product group Essential oil Production method Steam distillation Application COSMETICS + FOOD