De Lange

Etherische oliën

De Lange is een ervaren leverancier van etherische oliën. Ons belangrijkste kenmerk is de grote diversiteit aan oliën. De oliën worden gemaakt van hoogwaardige natuurlijke producten die afkomstig zijn van over de hele wereld. Door ontwikkelingen in de markt nauwlettend te volgen, houden we ons assortiment continu up-to-date. 

De etherische oliën zijn vluchtige oliën gewonnen uit planten. Etherische oliën kunnen uit verschillende delen van een plant worden gewonnen, bijvoorbeeld de bloesem, de vrucht, het zaad, de bladeren, de schil, of het hout (van stam, takken of wortels). Soms bevatten verschillende delen van een plant verschillende etherische oliën.

Onze etherische oliën worden onder andere gebruikt in de cosmeticabranche, aromatherapie, diervoederbranche en als geur- en smaakstof in de levensmiddelensector.

De producten gemarkeerd met een  *  zijn derivaten van etherische olien.

overzicht

  • Amyris olie N (Sandelhout WI)
  • Lemongrass olie
  • Anethol *
  • Limette olie
  • Angelica olie
  • Linalool *
  • Anijs olie (steranijs)
  • Linalylacetaat *
  • Basilicum olie
  • Litsea Cubeba olie
  • Bay olie
  • Lotusbloem olie mengsel
  • Benzoe olie
  • Maggi wortel olie
  • Bergamot olie
  • Majoraan olie
  • Bergamot olie FCF
  • Majoraan olie wild
  • Berkenteer olie
  • Mandarijn olie groen
  • Bijvoet olie
  • Mandarijn olie Rood
  • Bloedsinaasappel olie
  • Manuka olie
  • Boerenwormkruid olie
  • Mastikboom olie
  • Bonenkruid olie
  • Melissa indikum olie
  • Cade olie
  • Menthol - kristallen *
  • Cajaput olie
  • Menthol - vloeibaar *
  • Cassia olie
  • methylsalicilaat *
  • Cederblad olie
  • Myrrhae olie
  • Cederhout olie Amerikaans
  • Myrten olie
  • Cederhout olie Himalaya (Atlas)
  • Neroli olie
  • Cipressen olie
  • Niaouli olie
  • Citroen olie
  • Nootmuskaat olie
  • Citroenmelisse olie
  • Origanum Vulgare olie
  • Citronella olie
  • Palmarosa olie
  • Davana olie
  • Patchouli olie
  • Dennennaald olie Oost-Aziat.
  • Penny Royal olie
  • Dennennaald olie Siberisch 35%
  • Peper olie zwart
  • Dille olie
  • Pepermunt olie (Arvensis)
  • Elemi olie
  • Pepermunt olie EUR (I/Mitchum)
  • Eucalyptol *
  • Pepermunt olie EUR (Piperita)
  • Eucalyptus olie 80/85
  • Peterseliezaad olie
  • Eucalyptus olie Australisch
  • Petitgrain olie Zuid-Amerika
  • Eucalyptus olie Citriodora
  • Pimentblad olie
  • Eugenol *
  • Pine olie 70%
  • Gember olie
  • Pini pumillionis olie
  • Geraniol *
  • Pini silvester olie
  • Geranium olie
  • Pompelmoes olie
  • Grapefruit olie
  • Ravensara Aromatica olie
  • Ho olie
  • Ravintsara olie
  • Hop olie
  • Rosmarijn olie
  • Hyssop olie
  • Rozen olie
  • Iriswortel olie Concrete
  • Rozenhout olie
  • Jasmijn olie
  • Ruta Graveolens olie
  • Jeneverbes bes olie
  • Salie olie
  • Jeneverbes hout olie
  • Sandelhout olie
  • Kalmoes olie Indisch
  • Sandelhout olie WI (Amyris)
  • Kamfer *
  • Selleriezaad olie Frans
  • Kamfer olie
  • Sinaasappel olie bitter Ital.
  • Kamille olie blauw
  • Sinaasappel olie zoet
  • Kamille olie Rooms
  • Sinaasappelterpenen/D-limoneen *
  • Kaneelblad olie
  • Spijk-Lavendel olie
  • Kaneelschors olie
  • Tagetes olie
  • Kanuka olie
  • Teatree olie
  • Knoflook olie
  • Terpentijn olie, Portugese Gom
  • Komijn olie
  • Terpineol *
  • Koriander olie
  • Thuja olie
  • Kruidnagel olie
  • Thym olie
  • Kruizemunt olie
  • Thym olie wild
  • Kummel olie, zwart
  • Thymol *
  • Kummel/Karwij olie
  • Uien olie
  • L-limoneen *
  • Venkel olie zoet
  • Labdanum olie
  • Verbena olie
  • Laurierblad olie
  • Vetiver olie Java
  • Lavandin olie Frans super
  • Wierook olie
  • Lavandin olie Grosso
  • Wintergreen olie
  • Lavendel olie
  • Ylang Ylang olie
  • Lavendel olie - spijk
  • Zilverspar olie
  • Lavendel olie Frans
De Lange is ISO gecertificeerd