De Lange

Het bedrijf

 

Geschiedenis

Het bedrijf is opgericht in 1979 en sinds 1997 maakt ons bedrijf deel uit van de Helichem groep. De laatste jaren is onze marktpositie versterkt door uitbreiding van het eigen assortiment, overnames en het aangaan van samenwerkingsverbanden.

 

Natuurlijk De Lange!

 

Flexibiliteit

Dankzij ons brede productassortiment en onze gedegen marktkennis kunnen we snel reageren op elke aanvraag. Hebben we een product niet in ons assortiment, dan benutten we ons netwerk en onze expertise om voor u een passende oplossing te vinden.

Service en Levertijd

De Lange onderscheidt zich in de markt door het bieden van een hoge servicegraad en korte levertermijnen. Ons brede productassortiment en voorraadsysteem maken het mogelijk om zowel grote als kleine volumes vanaf 1 kg uit te leveren.

Samenwerking

De Lange werkt met een compacte en platte organisatiestructuur waardoor de communicatielijnen kort zijn en we uiterst efficiënt op al uw vragen kunnen reageren.

Kwaliteitsgarantie

Dankzij onze gedegen kwaliteitszorg, product- en marktkennis kunnen wij kwalitatieve producten leveren tegen de best mogelijke prijs. Uiteraard beschikken wij van alle producten over de vereiste documentatie. 

De Lange is in het bezit van het ISO 9001 en ISO 14001 certificaat, het GMP+ certificaat en werkt volgens de HACCP norm.


De Lange is ISO gecertificeerd